Effectief Reageren

13 maart

door Ton Feldbrugge

WAAROM SLIMME MENSEN TOCH DOMME DINGEN KUNNEN DOEN!

Hoe vaak ben je jezelf er bewust van dat je in gesprekken gebruik maakt van Bevriezen, Vluchten of Vechten?
Wat we ons onvoldoende realiseren is dat de actie die je wel of niet deed, waarschijnlijk veroorzaakt is doordat je op de één of andere manier geraakt, gekwetst of geïrriteerd bent geraakt. En dat jouw ‘normale’ rationele reactie ‘overruled’ is door een veel sterker proces, namelijk dat van een emotionele gedragsreflex.

In de workshop gaan we in op het proces dat hieronder ligt. Je leert een aantal beginselen waardoor je bij jezelf al een paar aspecten kunt herkennen. Het is een eerste kennismaking met een aanpak om effectiever te worden.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Door deze workshop snap je hoe het komt dat je in bepaalde situaties weer eens niet effectief handelt of reageert en neem je suggesties mee om je gedragsreflexen te vervangen door betere en meer effectieve keuzes. Verandering begint bij bewustzijn.
Als je die stap hebt gemaakt, gaat het er daarna vooral ook om wat je gaat doen na afloop van de workshop.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD?

Deze workshop is voor iedereen die meer grip wil krijgen op spanning gevende situaties in samenwerken/-leven met anderen.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Naast gedegen kennis over, en (persoonlijke) ervaring met de aanpak die aan de orde komt, bied ik je deze workshop aan met stevige gedrevenheid en enthousiasme.
Het is namelijk een erg mooie aanpak, waarbij ik je op respectvolle wijze help om op een andere manier naar situaties te kijken waarin je nu druk voelt, boos of bang wordt of onmacht voelt.

WIE BEN IK?

Ik ben Ton Feldbrugge, mede-eigenaar van Movum. Respectvol spiegelend, geïnteresseerd, ‘omdenkend’, doorvragend om jou te helpen de beweging te maken in de richting die goed voor jou is. Daarin ben ik resultaatgericht met aandacht voor het proces, serieus met een kwinkslag, gedreven. Ik heb een achtergrond in personeelsmanagement en ben ervaren trainer en (loopbaan)coach.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)