Feedback geven doe je zo!

13 april

door Jeroen Hof

FEEDBACK GEVEN DOE JE ZO!

Praktisch trainen en theorie lopen door elkaar heen. Interactief en in een open sfeer. Onderwerpen als FeedBack geven, FeedBack vragen, FeedBack ontvangen en het creëren van een FeedBack-cultuur komen aan bod. En ook staan we stil bij FeedForward.

WIE BEN IK?

Ik ben Jeroen Hof en heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring als leidinggevende bij een verzekeraar. Daarnaast werk ik ook als incompany-communicatietrainer. Met een open en positieve houding bereik je het meest en zo werk ik graag. Een vleugje humor is altijd welkom. Ik vraag door en hou je een spiegel voor. Naast mijn werk blijf ik vitaal en scherp door te sporten. Muziek, de zon en mijn gezin zijn verder mijn belangrijkste bronnen van energie.

 

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD?

Deze workshop is in beginsel bedoeld voor (beginnend) leidinggevenden. Ben jij op zoek naar effectieve handvatten om je collega’s te kunnen aanspreken?
Denk dan eens na over je persoonlijke hulpvraag en meld je aan. Maar denk jij dat je team wel wat handvatten kan gebruiken om elkaar effectief aan te spreken dan kunnen we ook een team-workshop organiseren. We maken dan een workshop op maat. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met je als het gaat om alles rondom FeedBack. Hoe werkt dat 1 op 1 en hoe werkt dat in een team? Ik geef je voorbeelden, adviezen en tips vanuit mijn eigen ervaringen en natuurlijk geef ik je FeedBack ! Ik geef mijn trainingen door mijn eigen fouten en successen met je te delen. Samen oefenen hoort daar ook bij. En uiteindelijk ben je natuurlijk zelf aan zet in de praktijk. Oftewel “voordoen, samen doen, zelf doen” is logisch en mijn manier van werken.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Na deze training ben je goed in staat om op een juiste manier FeedBack te geven, te vragen en te ontvangen. Je zult met meer vertrouwen een lastig gesprek aangaan. Ook weet je wat er voor nodig is om een FeedBackcultuur te creëren in je team en hoe je dat in een aantal stappen bereikt. En wat zijn de verschillen tussen FeedBack en FeedForward en hoe vullen beide elkaar aan? Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via de Movum Academy.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)