Inlognaam:
Wachtwoord:
./userfiles/boeken/normal/de-4-disciplines-van-uitvoering.jpg
  • Sean Covey
  • Simon & Schuster
  • Nederlands
  • 2012

The 4 disciplines of execution

Iedere manager en leider weet het: je kunt plannen tot je een ons weegt, de uitvoering van die plannen bepaalt het succes. Maar tussen je doelen en een geslaagde uitvoering staat ‘de wervelwind’: de urgente zaken die elke dag weer nodig zijn om je bedrijf of team draaiende te houden.

Dit boek helpt u uw grootse doelen te behalen, ondanks die wervelwind. Alles draait erom uw team deelgenoot te maken van uw doelen, ze zelf hun subdoelen te laten kiezen en de voortgang van de verbetering in kaart te brengen. De auteurs begeleiden u door het hele proces, en laten aan de hand van concrete, deels Nederlandse en Belgische cases zien hoe het in de praktijk werkt.

Sean Covey leidt de educatieve tak van FranklinCovey in Amerika. Hij schreef voor jongeren over de Zeven eigenschappen van zijn vader Stephen Covey. Daarnaast is hij executive vice president voor innovatie bij FranklinCovey en de initiator van het project waar de 4 disciplines uit voortkwamen. 

Maurice Schneider, Practice Leader Execution FranklinCovey Benelux, vulde het boek aan met lokale cases. 

'De 4 disciplines van uitvoering biedt een nieuwe aanpak om doelen en strategieën te realiseren, waarbij mensen met hart en hoofd voor een gezamenlijk doel worden gewonnen. Zoiets heb ik niet eerder gelezen.' - Stephen R. Covey, auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap'.