Mind control techniques, work/at ease

11 oktober

door Lizz Rosie

 

We leven in een sterk veranderende tijd die steeds sneller lijkt te gaan. Wat vandaag de norm is, kan morgen achterhaald zijn. De druk ligt hoog, zowel in ons werk als in ons privéleven, twee werelden die steeds meer in elkaar overvloeien. We zijn ambitieus, maar merken tegelijk dat het steeds meer een uitdaging is om onze energie op peil te houden en taken ontspannen uit te voeren. Dit gaat vaak ten koste van (werk)plezier en creativiteit. De vraag is: kunnen we toch ontspannen, vitaal en veerkrachtig blijven in deze turbulente tijd?

Mijn antwoord is: JA. Met eenvoudige technieken kun je je fysieke intelligentie aansturen en je een stuk vitaler en energieker voelen.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Met de technieken uit deze workshop ben je beter in staat met (werk-)druk om te gaan en je energie op peil te houden. Je leert stress beter te herkennen en beter los te laten. Je leert hoe je vanuit ontspanning je werk kunt doen, waardoor je beter werkt met meer plezier. Na deze workshop beschik je over krachtige technieken die je gezondheid, effectiviteit en werkplezier ten goede komen.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen die last heeft van de druk die werk, privéleven of de combinatie daarvan kan veroorzaken.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

In deze workshop zoomen we in op het herkennen en loslaten van stress en het bereiken van meer ontspanning en een gezonde workflow. Daarvoor gaan we op een toegankelijke manier aan de slag met diverse mind control-technieken. Je zult ervaren dat je met relatief weinig inspanning flinke vooruitgang kunt boeken. Je totale functioneren zal hierdoor verbeteren.

WIE BEN IK?

Ik ben Lizz Rosie, trainer en inspirator op het gebied van energie, focus, ontspanning en een goede workflow. Hiervoor heb ik onder meer diverse mentorshipprogramma’s ontwikkeld, voor zowel bedrijven als particulieren. Ik begeleid mensen met ambitie om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Daarnaast geef ik diverse trainingen en doe ik coaching opdrachten. Ik organiseer events en geef herstellende gongbaden. De basis van mijn werk ligt in de holistische mensvisie van Kundalini Yoga.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)