Mind control techniques, work/at ease

16 maart

door Lizz Rosie

MIND CONTROL TECHNIQUES, WORK/AT EASE

We leven in een sterk veranderende tijd die steeds sneller lijkt te gaan. Wat vandaag de norm is, kan morgen alweer achterhaald zijn. De druk ligt hoog, zowel in ons werk als in ons privéleven; twee werelden die steeds meer in elkaar overvloeien. We zijn ambitieus, maar merken tegelijk dat het steeds meer een uitdaging is om onze energie op peil te houden en taken ontspannen uit te voeren. Stress blijft langer sluimeren en leidt tot bovenmatige spanning in lijf en hoofd. Hierdoor vernauwt het bewustzijn, worden lichaam en geest minder soepel en wordt het lastiger goed overzicht te houden. Dit gaat vaak ten koste van (werk)plezier en creativiteit. De vraag is: kunnen we toch ontspannen, vitaal en veerkrachtig blijven in deze turbulente tijd?

Mijn antwoord is: JA. Met eenvoudige technieken kun je je fysieke intelligentie aansturen en je een stuk vitaler en energieker voelen. Je zult meer ontspanning ervaren en leert stress sneller herkennen en los te laten. Deze mind control-technieken zijn bijzonder effectief en goed te integreren in het dagelijks leven, want ze kosten weinig tijd.

WIE BEN IK?

Ik ben Lizz Rosie: Forklift Operator: ik help graag men-sen naar een hoger plan. Hiervoor heb ik onder meer diverse Mentorship programma’s ontwikkeld, voor zowel bedrijven als particulieren. Ik begeleid hiervoor mensen met ambitie om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Daarnaast geef ik trainingen die draaien om energie, ontspanning en zelfregulering.  Ik organiseer events en geef herstellende gongbaden.

De basis van mijn werk ligt in de holistische mensvisie van Kundalini Yoga. Deze bijzondere yoga werkt diep in op lichaam en geest en geeft vlot en blijvend resultaat. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het gerenommeerde RA MA-instituut op Mallorca en heb Kundalini onderwezen in Spanje en Londen. Mijn wortels liggen in het onderwijs en diverse vormen van expressie. Zo heb ik gestudeerd aan de kunstacademie, modevakschool en het conservatorium. In mijn werk laat ik mij inspireren door deze expressievormen.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

In deze workshop zoomen we in op het herkennen en loslaten van stress en het bereiken van meer ontspanning en een gezonde workflow. Daarvoor gaan we op een toegankelijke manier aan de slag met diverse mind control-technieken. Je zult ervaren dat je met relatief weinig inspanning flinke vooruitgang kunt boeken. Met Mind Control Techniques word je je bewust van de intelligentie van je lichaam en leer je die in je voordeel te gebruiken. Je totale functioneren zal hierdoor verbeteren.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?
Met de technieken uit deze workshop ben je beter in staat met (werk-)druk om te gaan en je energie op peil te houden. Je leert stress beter te herkennen en beter los te laten. Je leert hoe je vanuit ontspanning je werk kunt doen, waardoor je beter werkt met meer plezier. Na deze workshop Mind Control Techniques beschik je over krachtige technieken die je gezondheid, effectiviteit en werkplezier ten goede komen.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)