Inlognaam:
Wachtwoord:

Birgit Bakker-Kok

Roelof Oldenburger

Ton Feldbrugge

Margreet Bolwijn

Gerda Hagenauw

Martha Bijl

Mogen wij ons even voorstellen?

Movum combineert het enthousiasme en de gedrevenheid van de pionier met ruim 40 jaar ervaring in verandermanagement. De partners hebben zowel individueel als gezamenlijk jarenlange ervaring in eindverantwoordelijk algemeen management in profit en non profit, personeelszaken, training, organisatieontwikkeling, coaching en loopbaanadvisering.

Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke betrokkenheid en onze professionele standaard. Wij weten dat echte verandering uiteindelijk betekent: gedragsverandering van individuen. En wij weten dat te realiseren.

Daarnaast kunnen wij in onze dienstverlening gebruik maken van instrumenten van topklasse.

Wat ons bindt is vooral een niet aflatende echte belangstelling voor mensen.
Professioneel én menselijk. Hoofd én hart…

Movum BV, Groningen
KvK 02086741
Telefoon 050 360 48 30
 

De wereld van Birgit Bakker-Kok

"Resultaten bereik ik graag samen!"

Geboren (1964) en getogen in Groningen als oudste dochter in een ondernemersnest (technisch installatiebedrijf). Opgeleid in het HR vak (Personeel & Arbeid) en sinds 1993 werkzaam in arbeidsbemiddeling en personeelsadvieswerk. Vanaf 2000 gespecialiseerd als loopbaancoach. In 2005 ben ik samen met Roelof Oldenburger en Jan Drenth Movum gestart. Sinds 2007 begeleid ik eveneens mensen die nadat ze weer gezond zijn verklaard na een ingrijpende ziekte terug komen in het arbeidsproces, als dat niet vanzelf goed gaat.

Mijn passie is mensen in hun kracht zetten, zodat ze optimaal kunnen werken en leven. Dat doe ik als Loopbaan- en Vitaliteitscoach. Tijdens outplacement- , loopbaanheroriëntatie- en coaching- trajecten, zet ik diverse technieken in. Ik ben onder andere gecertificeerd voor: TSI Gedrag- en Drijfveren, Systemisch Werken (opstellingen), HooB coaching en de Career Story Interview (CSI). Daarnaast ben ik gediplomeerd als Integrale Vitaliteit- en GLI Coach (Geintegreerde Leefstijl Interventie Coach), waardoor ik verder kijk dan alleen naar iemands loopbaan.

In mijn vrije tijd ben ik actief met mijn persoonlijke ontwikkeling, variërend van het volgen van een cursus tot het leren van een vaardigheid of techniek, vanuit het gedachtengoed 'een leven lang leren'.

Ik heb een grote belangstelling voor alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft, niet in de laatste plaats omdat ik in 1995 ernstig ziek ben geweest. Deze ervaringsdeskundigheid is een belangrijke drijfveer geworden in mijn werk.

Ik beoefen sinds een aantal jaren Yin Yoga en heb daardoor de kracht van ontspanning leren kennen.

 

Mijn favoriete vakantielanden zijn Noorwegen (vanwege de natuur en de rust) en Oostenrijk (wintersport) of ergens waar ik in alle rust kan genieten van zon, zee en strand. Gezelschapsspellen, mantelzorger zijn, vrijwilligerswerk doen en ontspannen in de sauna zijn de activiteiten die ik bovendien graag doe.

Mijn levensmotto's zijn: 'je bent nooit te oud om te leren' en 'zeg wat je doet en doe wat je zegt'.
 

colors.png
birgit.png

Mijn stijl is: betrokken, laagdrempelig, begeleidend, verbindend, netwerkend, samenwerkend, enthousiasmerend en stimulerend. Kennis maken? Graag!

E-mail : bakker@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 13 553 376
 

De wereld van Roelof Oldenburger

"What doesn't kill you makes you stronger (maar daar moet je zelf wel iets voor doen...)"

Toen ik in 1982 Engels ging studeren in Groningen had ik nooit gedacht dat ik later nog eens mensen en organisaties zou gaan helpen in tijden van verandering. En kijk nu eens: daar werk ik met Birgit, Ton, Gerda en Martha samen in Movum. Ik zal u de vele omzwervingen na mijn studie besparen. In ieder geval werk ik sinds 1994 als trainer, coach en adviseur, waarvan 14 jaar als zelfstandig ondernemer.

Natuurlijk ben ik geschoold: ik heb de opleidingen gevolgd, ik heb de boeken gelezen, ik heb de seminars en congressen bezocht. Maar mijn motto is ‘kunnen doen komt van doen’. Een wijs man vertelde mij eens dat de belangrijkste eigenschappen voor adviseurs een gezond verstand en een oprechte interesse in mensen zijn. Gelukkig zijn die – naast alle formele kennis en vaardigheden – in ruime mate aanwezig.

cinema.jpg
roelof.png

Mensen waarderen mij om mijn enthousiasme en mijn vermogen om waar te nemen en terug te koppelen. Mijn stijl is direct. Als die eigenschap u aanspreekt, dan maak ik graag een keer kennis met u. Voor zover wij elkaar al niet kennen, natuurlijk.

E-mail : oldenburger@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 13 553 372
 

De wereld van Ton Feldbrugge

"Nieuwsgierig, betrokken, resultaatgericht met aandacht voor het proces."

Respectvol spiegelend, geïnteresseerd, omdenkend, doorvragend, resultaatgericht met aandacht voor het proces, serieus met een kwinkslag, gedreven om mijn klant te helpen de beweging te maken in de richting die goed voor hem/haar is.
Dat zijn zo een paar kenmerken van mij.
De keuze voor de opleiding Personeel en Arbeid is daarbij al snel de goede gebleken. Via functies in het personeelsmanagement bij Vroom en Dreesmann en KPN werk ik sinds 1998 als adviseur voor personele vraagstukken. De eerste stappen als consultant zette ik bij Raadgevend Bureau Claessens.  

Loopbaanadvies en outplacement, individuele- en teamcoaching en leiderschapontwikkeling zijn onderwerpen waar ik graag aan werk en mijn kwaliteiten graag voor inzet. Het zijn de vraagstukken op het snijvlak van mens en organisatie, met een stevige nadruk op de menskant én met een scherp oog voor de belangen en kenmerken van de organisatie.
Als zoon van een ondernemer (fabrikant van dameshoeden) is dat voor mij een voor de hand liggende invalshoek.
Naast mijn gezin én Movum ben ik graag buiten. Zeilen , wandelen en, natuurlijk Vlieland!

lighthouse.jpg
ton.png

 

 


Met Birgit, Gerda, Martha en Roelof samenwerken aan fraaie resultaten voor u!

E-mail : feldbrugge@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon : 050 360 48 30
Mobiel    : 06 83 227 204

 

 

De wereld van Margreet Bolwijn

"Mens en organisatie met elkaar verbinden"

In het najaar van 2018 zocht Movum een vierde consultant met als specifiek aandachtsgebied de Werving & Selectie. Een lang verhaal kort, ik ben het dus “geworden” en sinds januari ben ik dan ook actief als de consultant Werving & Selectie Noord-Nederland.

Als persoon ben ik nuchter, ondernemend en voel ik me vrij om alles te vragen en zeggen wat me nodig lijkt. Ik heb altijd “mensenwerk” gedaan. Eerst als psychiatrisch verpleegkundige en daarna o.a. als manager en projectleider in de zorg. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en in die hoedanigheid ben ik werkzaam geweest als MfN-registermediator, adviseur bij conflict en procesbegeleider. Tot voor kort was ik tevens voorzitter van de commissie van toezicht op de arrestantenzorg in Noord Nederland.

Op opleidingsgebied heb ik ook niet stil gezeten. Bij Schouten & Nelissen University volg ik de Master Human Development. Door deze opleiding ben ik o.a. uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Strategisch HRM, Organisatieontwerpen en Leiderschapsvraagstukken. Een leven lang leren is helemaal op mij van toepassing.

En dan nu Movum, waar ik voor organisaties die ene best passende kandidaat probeer te vinden en voor de kandidaat juist die werkomgeving waar hij/zij zich helemaal senang bij voelt. Mijn achtergrond als mediator bij arbeidsconflicten en eigen managementervaring komen me daarbij uitstekend van pas. 

flowers.png
margreet.png

Wilt u weten of ik iets kan betekenen, neem dan vooral geheel vrijblijvend even contact met me op, de koffie staat altijd klaar.

 

E-mail : bolwijn@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 24 248 175

De wereld van Gerda Hagenauw

"Vier het leven!"

Orde scheppen in chaos, ondersteuning van ondernemers en een echte gastvrouw zijn die mensen op hun gemak kan stellen. Dat zijn mijn voornaamste kwaliteiten.

Na het doorlopen van de middelbare school ben ik bij verschillende organisaties werkzaam geweest. Op die manier heb ik kennis mogen maken met de meest uiteenlopende branches in mijn rol als officemanager. Via het bankwezen, de metaalbewerking, keukenmontage, internationale handel en internet marketing, heb ik nu de stap gezet naar de menskant van veranderingsprocessen bij Movum!

Ik houd mij bezig met het ‘ontzorgen’ van Birgit, Roelof en Ton, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun vak. Samen met Martha ben ik het eerste aanspreekpunt bij Movum. Ik ontmoet u graag!

Buiten het werk houd ik mij bezig met spiritualiteit: ik zwem graag met dolfijnen in de oceaan rondom Tenerife, daarnaast mediteer ik regelmatig. Verder ben ik geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.

Ik word blij van een glas goede wijn. Heb ik daar dan ook verstand van? Nou, nee, dat dan weer niet. Maar dat hoeft ook niet om ervan te kunnen genieten.

jonglerende_vrouw.png
gerda.png

Ik heb met plezier mijn drie kinderen, twee dochters en een zoon, opgevoed. De jongste daarvan woont op dit moment nog thuis. Ik kan genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft: de volle maan aan een heldere hemel, herfstkleuren, de geur van de suikerfabriek in Hoogkerk en de zee die eeuwig doorrolt.


E-mail : officemanagement@movum.nl
Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 23 597 140

De wereld van Martha Bijl

"Twee voeten op de grond, altijd"

Vroeger wilde ik verpleegkundige worden, maar dat bleek het niet voor mij te zijn. Dus beproefde ik mijn geluk in de horeca sector en mag mijzelf al jaren gediplomeerd kok noemen. Ik werkte alleen in de avonden en de weekenden. Omdat mijn man en ik kinderen wilden ben ik op zoek gegaan naar werk dat ik parttime en overdag kon doen. ik heb de MBA opleiding gevolgd (dat wil zeggen, de boekhoudkundige variant) en heb vanaf dat moment (1992) altijd boekhoudkundige functies vervuld, onder andere bij een juwelier en bij een advocatenkantoor.

Dit kantoor zat in hetzelfde pand als Movum en toen daar besloten werd een tweede kracht aan te nemen, dacht ik: 'dat is net iets voor mij': ik vind het erg leuk om naast het boekhouden ook contacten te onderhouden met de klanten van Movum.

Ik woon met mijn man en 3 dochters in Groningen, ga op de fiets naar het werk. Als ik vrij ben, zit ik het liefst met een boek in de tuin in de zon.

flowers.png
martha.png

E-mail : officemanagement@movum.nl
Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30