Inlognaam:
Wachtwoord:

Roelof Oldenburger

Ton Feldbrugge

Esther Hilderink

Gerda Hagenauw

Martha Bijl

Mogen wij ons even voorstellen?

Movum combineert het enthousiasme en de gedrevenheid van de pionier met ruime ervaring in verandermanagement. De partners hebben jarenlange ervaring op het snijvlak van mens en werk in de profit en non profit sector. Thema's waar Movum zich op richt zijn organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, training, coaching en loopbaanadvisering.

Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke betrokkenheid en onze professionele standaard. Wij weten dat echte verandering uiteindelijk betekent: gedragsverandering van individuen. En wij weten dat te realiseren.

In onze dienstverlening maken wij gebruik van instrumenten van topklasse.

Wat ons bindt is vooral oprechte belangstelling voor mensen.
Professioneel én menselijk. Hoofd én hart…

Movum BV, Groningen
KvK 02086741
Telefoon 050 360 48 30
 

De wereld van Roelof Oldenburger

"What doesn't kill you makes you stronger (maar daar moet je zelf wel iets voor doen...)"

Toen ik in 1982 Engels ging studeren in Groningen had ik nooit gedacht dat ik later nog eens mensen en organisaties zou gaan helpen in tijden van verandering. En kijk nu eens: daar werk ik met Ton, Esther, Gerda, Esther en Martha samen in Movum. Ik zal u de vele omzwervingen na mijn studie besparen. In ieder geval werk ik sinds 1994 als trainer, coach en adviseur, waarvan 15 jaar als zelfstandig ondernemer.

Natuurlijk ben ik geschoold: ik heb de opleidingen gevolgd, ik heb de boeken gelezen, ik heb de seminars en congressen bezocht. Maar mijn motto is ‘kunnen doen komt van doen’. Een wijs man vertelde mij eens dat de belangrijkste eigenschappen voor adviseurs een gezond verstand en een oprechte interesse in mensen zijn. Gelukkig zijn die – naast alle formele kennis en vaardigheden – in ruime mate aanwezig.

cinema.jpg
roelof.png

Mensen waarderen mij om mijn enthousiasme en mijn vermogen om waar te nemen en terug te koppelen. Mijn stijl is direct. Als die eigenschap u aanspreekt, dan maak ik graag een keer kennis met u. Voor zover wij elkaar al niet kennen, natuurlijk.

E-mail : oldenburger@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 13 553 372
 

De wereld van Ton Feldbrugge

"Nieuwsgierig, betrokken, resultaatgericht met aandacht voor het proces."

Respectvol spiegelend, geïnteresseerd, omdenkend, doorvragend, resultaatgericht met aandacht voor het proces, serieus met een kwinkslag, gedreven om mijn klant te helpen de beweging te maken in de richting die goed voor hem/haar is.
Dat zijn zo een paar kenmerken van mij.
De keuze voor de opleiding Personeel en Arbeid is daarbij al snel de goede gebleken. Via functies in het personeelsmanagement bij Vroom en Dreesmann en KPN werk ik sinds 1998 als adviseur voor personele vraagstukken. De eerste stappen als consultant zette ik bij Raadgevend Bureau Claessens.  

Loopbaanadvies en outplacement, individuele- en teamcoaching en leiderschapontwikkeling zijn onderwerpen waar ik graag aan werk en mijn kwaliteiten graag voor inzet. Het zijn de vraagstukken op het snijvlak van mens en organisatie, met een stevige nadruk op de menskant én met een scherp oog voor de belangen en kenmerken van de organisatie.
Als zoon van een ondernemer (fabrikant van dameshoeden) is dat voor mij een voor de hand liggende invalshoek.
Naast mijn gezin én Movum ben ik graag buiten. Zeilen, wandelen en, natuurlijk Vlieland!

lighthouse.jpg
ton.png

 

 


Met Gerda, Esther, Martha en Roelof samenwerken aan fraaie resultaten voor u!

E-mail : feldbrugge@movum.nl

Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon : 050 360 48 30
Mobiel    : 06 83 227 204

 

 

De Wereld van Esther Hilderink

esther.jpg

E-mail : hilderink@movum.nl
Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 31 04 43 60

De wereld van Gerda Hagenauw

"Vier het leven!"

Als krachtige duizendpoot schep ik orde in chaos, ondersteun ik ondernemers en treed ik op als gastvrouw om mensen op hun gemak te stellen. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot coach en professional met als expertise verlies en rouw. Ik zet dat in op zowel werk gerelateerde vraagstukken als ook persoonlijk verlies. Ook heb ik mij ontwikkeld tot facilitator van workshops als persoonlijke presentatie, netwerken en social media. Ik zet me graag in om nieuwe ideeën binnen Movum verder te brengen.


In mijn leven heb ik veel te maken gehad met verlies. Ik heb het nodige opgedaan in het hanteren daarvan en ben me daar verder in gaan verdiepen. 

Ik heb me regelmatig laten coachen, veel geleerd bij verschillende workshops, ik heb eindeloos veel gelezen om me te verdiepen in het onderwerp en ik ben een studie psychologie gaan doen aan de Open Universiteit. Ik kan zelfs zeggen dat ik ondanks de verliezen een rijker mens ben geworden. Ik ben met hulp en veel zelfzorg door de eerste jaren gekomen en daarna gaan groeien vanuit een nieuw perspectief.

 

Buiten het werk houd ik mij bezig met spiritualiteit. Verder ben ik geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en dan met name post traumatische groei.


 
Ik word blij van een glas goede wijn. Heb ik daar dan ook verstand van? Nou, nee, dat dan weer niet. Maar dat hoeft ook niet om ervan te kunnen genieten.

jonglerende_vrouw.png
gerda.png

Ik heb met plezier mijn drie kinderen, twee dochters en een zoon, opgevoed. De jongste daarvan woont op dit moment nog thuis. Ik kan genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft: de volle maan aan een heldere hemel, herfstkleuren, de geur van de suikerfabriek in Hoogkerk en de zee die eeuwig doorrolt.


E-mail : hagenauw@movum.nl
Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30
Mobiel : 06 23 597 140

De wereld van Martha Bijl

"Twee voeten op de grond, altijd"

Vroeger wilde ik verpleegkundige worden, maar dat bleek het niet voor mij te zijn. Dus beproefde ik mijn geluk in de horeca sector en mag mijzelf al jaren gediplomeerd kok noemen. Ik werkte alleen in de avonden en de weekenden. Omdat mijn man en ik kinderen wilden ben ik op zoek gegaan naar werk dat ik parttime en overdag kon doen. ik heb de MBA opleiding gevolgd (dat wil zeggen, de boekhoudkundige variant) en heb vanaf dat moment (1992) altijd boekhoudkundige functies vervuld, onder andere bij een juwelier en bij een advocatenkantoor.

Dit kantoor zat in hetzelfde pand als Movum en toen daar besloten werd een tweede kracht aan te nemen, dacht ik: 'dat is net iets voor mij': ik vind het erg leuk om naast het boekhouden ook contacten te onderhouden met de klanten van Movum.

Ik woon met mijn man en 3 dochters in Groningen, ga op de fiets naar het werk. Als ik vrij ben, zit ik het liefst met een boek in de tuin in de zon.

flowers.png
martha.png

E-mail : officemanagement@movum.nl
Ubbo Emmiussingel 1a
9711 BA GRONINGEN

Telefoon: 050 360 48 30