STRESS & VEERKRACHT ONDER DE LOEP

10 april

door Lizz Rosie

Stress ontstaat op het moment dat we niet genoeg energie hebben om uitdagingen die op ons af komen, ten volle aan te kunnen. In deze sterk veranderende tijd wordt onze veerkracht vaak op de proef gesteld. Stress kan dan toenemen en chronisch worden. De overdaad aan informatie en de noodzaak om deze te verwerken, is één van de vele factoren die spanning veroorzaken.
Gelukkig kunnen we hier zelf veel aan doen. Met inzicht en simpele oefeningen brengen we lichaam en geest vlot in balans. Zo blijven we (chronische) stress de baas.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Je krijgt inzicht in de werking van (jouw) stress en welke vier veel voorkomende situaties ‘gewone’ stress naar een staat van ongezonde chronische stress brengen. Je leert de vier factoren die stress verminderen. Deze helpen je om in het dagelijks leven veerkrachtiger met stress om te gaan.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD?

Iedereen die inzicht wil krijgen in de werking van stress en technieken wil leren om lichaam en geest in balans te brengen, heeft baat bij deze workshop. Symptoombestrijding werkt niet op de lange termijn. Deelnemers willen graag leren hoe zij in praktische situaties met stress kunnen omgaan.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Een frisse kijk op stressmanagement, energie en vitaliteit. Inspiratie hiervoor haal ik uit een traditie die hier nog niet zo bekend is, maar wereldwijd snel terrein wint: Kundalini yoga. In deze tijd van veel ingrijpende veranderingen helpen technieken uit de Kundalini yoga ons om vitaal en veerkrachtig te blijven. Deze deel ik graag met je.

WIE BEN IK?

Ik ben Lizz Rosie, docent, trainer en inspirator op het gebied van energie en expressie. Als ‘forklift operator’ breng ik mensen die willen groeien op persoonlijk en professioneel vlak, graag naar een hoger niveau.
Hiervoor geef ik coaching en training aan bedrijven, organisaties en (onderwijs/zorg) instellingen, verzorg ik cursussen (o.a. over de overgang) en lessen Kundalini yoga. Ook geef ik revitaliserende gongbaden. Na op Mallorca te hebben gewerkt voor grote yoga-instituten (Ra Ma Yoga Institute en Sadhana Works), zet ik nu mijn werk voort in Nederland. Je kunt meer over mij lezen op lizzrosie.com

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)