‘VITAAL VAKMENS’: VITALITEIT EN DUURZAME INZETBAARHEID

20 maart

door Aukje Drewes

Het gaat in deze workshop om bewustwording. Wat heb jij nodig om duurzaam inzetbaar te blijven of te worden. Wil jij balans in het leven, wil jij een fijne werkomgeving? Heb jij het gevoel, ik doe dit werk al heel lang maar ik voel totaal geen voldoening? Word je constant overvraagd? Kom jij elke dag na je werk doodop thuis? Voel jij je te weinig gewaardeerd? Wil jij het beste uit jezelf halen?

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Door deze workshop snap je hoe het komt dat je in bepaalde situaties weer eens niet effectief handelt of reageert en neem je suggesties mee om je gedragsreflexen te vervangen door betere en meer effectieve keuzes. Verandering begint bij bewustzijn.
Als je die stap hebt gemaakt, gaat het er daarna vooral ook om wat je gaat doen na afloop van de workshop.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD?

Ik zou bijna zeggen voor wie niet. Wil jij balans in het leven, wil jij een fijne werkomgeving?Heb jij het gevoel, ik  doe dit werk al heel lang maar ik voel totaal geen voldoening? Word je constant overvraagd? Kom jij elke dag na je werk doodop thuis? Voel jij je te weinig gewaardeerd? Ben je medewerker of leidinggevende? Wil jij het beste uit jezelf halen? Kortom; wil jij gemotiveerd, gezond en productief blijven? Wil je weten wat duurzaam inzetbaar zijn is, en wat jouw “Igigai” is?  Het Japanse concept voor, waar kom jij je bed voor uit? Geef je dan op voor deze Vitaliteitsworkshop.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Ik neem je mee in de wereld van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Deze workshop is gebaseerd op de vier pijlers van Gezondheid, Vakkennis en vaardigheden, Motivatie en Werk- en privébalans. Ik neem je mee door de lagen van de gezondheidspyramide gebaseerd op de positieve psychologie.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Aukje Drewes. Ik heb een kleine 35 jaar een succesvol familiebedrijf geleid en heb daarna allerlei interim opdrachten uitgevoerd. In 2016 ben ik samen met een bedrijfsarts, als gecertificeerd adviseur Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid begonnen met het geven van vitaliteitsdagen en het begeleiden van trajecten ten behoeve van duurzaam inzetbare medewerkers. Mijn belangrijkste doel is mensen gezond en met plezier hun werk te laten doen zodat ze ook optimaal van hun oude dag kunnen genieten. Dat gun ik jou ook, later begint nu! Ik ontmoet je dan ook graag tijdens de Vitaliteitsworkshops.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)