De keuze was snel gemaakt

Wie overkomt het niet? Een reorganisatie en het werk waar je zoveel energie in hebt gestoken, wat een deel van je leven is, raak je kwijt. Dan moet je plotseling schakelen en die teleurstelling verwerken. Als je dan ook nog bedenkt dat dit een goed moment is om een complete carrièreswitch te maken, dan heb je geluk dat je bij Movum terecht bent gekomen voor ondersteuning bij dit traject.

Ton had in zijn “omschrijving” Vlieland staan, dus de keus was snel gemaakt. Zijn eindeloze geduld, humor en de vele inzichten hebben mij geholpen om keuzes te maken, om de draad weer op te pakken en vooral om een andere balans te vinden in mijn leven en werk. En soms is daar weer de valkuil om me te begraven in mijn werk, maar dan hoor ik nog altijd op de achtergrond de gesprekken met Ton en kan ik weer relativeren en de balans terugvinden.  De switch is gelukt van financiën naar sociaal werk, waar ik heel blij mee ben. Maar de ontwikkelingen van mijn oude vakgebied blijf ik ook altijd nog volgen.

Wat ook fijn is en een aanrader, op tijd komen, en dan even met Gerda en/of Martha gezellig de dag doornemen. Een stukje ontspanning in een spannende tijd.

Lucien Katerberg (adviseur mantelzorgondersteuning)

Wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over Movum en onze diensten of wil je een afspraak met ons maken?