Referenties

Hieronder vind je korte berichten van onze klanten

De verwachting van Robert werd overtroffen

Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en had ik een bepaald vooroordeel, dat ik het allemaal maar even moest zien. Gelukkig hebben de gesprekken met Ton mij handvatten gegeven voor de aankomende tijd.

Tijdens de gesprekken werd er veel gespiegeld, gepraat en gekeken naar mogelijkheden, hier kan ik nu mee verder en ben dan ook erg blij met het resultaat!

 

Het traject van Vincent werd een mooie reis.

Gecoached door Ton kon ik vorm geven aan mijn eigen proces toen ik mij wilde oriënteren op een volgende stap in mijn loopbaan. Ton stond mij bij met raad, daad en frisse perspectieven. Ton vraagt door, spiegelt scherp en is soms ook confronterend, maar altijd tactvol en met een fijn gevoel voor wat past en helpt. Het werd een mooie reis die na een paar onverwachte wendingen een mooi resultaat opleverde.

Jeroen kan verder met de persoonlijke inzichten na een coachingtraject bij Movum

Nadat ik wegens een reorganisatie boventallig werd mocht ik op zoek naar een aanbieder voor outplacement. Mijn keuze viel zonder twijfel op MOVUM. Al snel kreeg ik weer een plekje in de formatie en werd het outplacement omgezet in een coaching traject. Daar kijk ik met een goed gevoel op terug. Roelof heeft mij met zijn no-nonsense maar zeer deskundige en persoonlijke aanpak vele inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Overigens geldt dat voor het hele MOVUM-team: persoonlijk en professioneel, bedankt allemaal!

Het traject van Erik werd omgezet toen hij niet meer boventallig was.

“Wat begon als een Outplacementtraject werd, vanwege het niet meer boventallig zijn, al snel omgezet in een Persoonlijk Ontwikkelingstraject bij Movum (in mijn geval Roelof). Mijn positieve ervaring met Movum begon feitelijk reeds bij de allereerste binnenkomst. Een warme ontvangst (soms met hond), waar hartelijkheid de boventoon voert en je jezelf meteen thuis voelt.

De coachingsgesprekken met Roelof heb ik als zeer plezierig ervaren. Zijn directheid, no-nonsense houding, gevoel voor humor, scherpzinnigheid, positieve grondhouding, niet genoegen nemend met een antwoordje en dit gekoppeld aan zijn eigen (levens-)ervaring als coach en mens, hebben vaak mijn radertjes in mijn hoofd doen werken. Ik kan gerust stellen dat ik op bepaalde vlakken qua HR-advisering een mooie groei heb kunnen bewerkstelligen. Mijn dank aan Movum/Roelof is dan ook groot en ik gun het iedereen daarom eens in contact te komen, in welke vorm dan ook, met Movum.”

Review Martijn Mollema (doorliep een coaching traject)

Hartelijk dank voor je hulp, adviezen en luisterend oor de afgelopen periode.

Ik heb er veel aan gehad!

Review Marjan van Delden (doorliep met haar team een salestraining)

Met zeven collega’s doorliepen we een salestraining van Roelof. Zijn opdracht: geef ons handvatten voor een optimale en effectieve marktbewerking. En dat deed ie! In alle zes trainingen heeft hij ons voorzien van tips en tricks, maar heeft hij ook laten zien hoe wij als individu én als team het beste uit ons zelf kunnen halen. Dikke dank!