Referenties

Hieronder vind je korte berichten van onze klanten

Na het doorlopen van het Perspectief Onderzoek had Karien meteen een andere baan

Dank voor al jouw hulp en begeleiding bij het coachingstraject Gerda. Ik vond het leuk en leerzaam om zo eens wat meer bij mezelf en mijn talenten/valkuilen stil te staan. Het maakt je bewuster van wie je bent en wat je kunt en dat helpt altijd mee bij een sollicitatie.

Maarten Jan heeft met het Perspectief Onderzoek stappen gezet naar nieuw werk

In een periode van twijfel (is dit het nu, hoe lang wil ik zo nog doorgaan?) kreeg ik behoefte aan heroriëntatie, aan een nieuw perspectief. Daarvoor kwam ik bij Movum, in een kennismakingsgesprek met Ton. Ton heeft een open houding, is een goede luisteraar en bemoediger. Dat gaf vertrouwen om een perspectief onderzoek te doen. Zo’n onderzoek gaat diep in op wie je bent, waar je belangstelling ligt, welke capaciteiten je hebt, welke richting past bij wie je bent. Op basis van dit perspectief-onderzoek heb ik stappen gezet naar nieuw werk. Dat is gelukt! Mede dankzij Ton: bedankt voor je luisteren, bemoedigen en de professionele ondersteuning!

Hartelijke groet, Maarten Jan Bijl

Miranda staat na haar loopbaantraject zelf weer aan het stuur.

Het afgelopen jaar mocht ik een loopbaan- en daarna een outplacement traject bij Movum volgen. Tijdens de gesprekken werden door Gerda de juiste vragen gesteld en mij regelmatig een spiegel voorgehouden die stof tot nadenken gaf. Samen met de workshops die door Movum werden aangeboden werd ik goed voorbereid op het vinden van een nieuwe baan die passend is bij mijn kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen. Maar de belangrijkste verandering die ik na het doorlopen van de beide trajecten heb mogen ervaren is dat ik als persoon weer in mijn kracht sta. Ik weet wie ik ben en sta zelf weer aan het stuur.

 

Het lukt Douwe bewuste keuzes te maken na coaching bij Movum

Ik kwam bij Roelof terecht omdat ik een loopbaanvraag had. Ik had jaren in de financiële sector gewerkt en was daar wel helemaal klaar mee. Maar wat zou ik dan moeten doen? Deze vraag heeft me lang beziggehouden. Roelof heeft me hier op deskundige wijze mee geholpen door op de juiste momenten mij een spiegel voor te houden en door mij eerlijke diepgaande vragen te stellen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik door dit traject bewustere keuzes kan maken in wat ik wil, kan en waar mijn passie ligt. Daar komt blijkbaar een hele hoop durf bij kijken om dit goed uit te zoeken en ook dit stuk is door Roelof heel goed begeleid. Hij komt met praktische tips waar je eigenlijk meteen mee aan de slag kan en dit is voor heel veel dingen toepasbaar.

De betrokkenheid en oprechtheid van Roelof was in alles te merken en ik ben blij dat ik dit traject bij jou heb kunnen doen. Bedankt voor je deskundigheid!

De verwachting van Robert werd overtroffen

Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en had ik een bepaald vooroordeel, dat ik het allemaal maar even moest zien. Gelukkig hebben de gesprekken met Ton mij handvatten gegeven voor de aankomende tijd.

Tijdens de gesprekken werd er veel gespiegeld, gepraat en gekeken naar mogelijkheden, hier kan ik nu mee verder en ben dan ook erg blij met het resultaat!

 

Het traject van Vincent werd een mooie reis.

Gecoached door Ton kon ik vorm geven aan mijn eigen proces toen ik mij wilde oriënteren op een volgende stap in mijn loopbaan. Ton stond mij bij met raad, daad en frisse perspectieven. Ton vraagt door, spiegelt scherp en is soms ook confronterend, maar altijd tactvol en met een fijn gevoel voor wat past en helpt. Het werd een mooie reis die na een paar onverwachte wendingen een mooi resultaat opleverde.