Referenties

Hieronder vind je korte berichten van onze klanten

Miranda staat na haar loopbaantraject zelf weer aan het stuur.

Het afgelopen jaar mocht ik een loopbaan- en daarna een outplacement traject bij Movum volgen. Tijdens de gesprekken werden door Gerda de juiste vragen gesteld en mij regelmatig een spiegel voorgehouden die stof tot nadenken gaf. Samen met de workshops die door Movum werden aangeboden werd ik goed voorbereid op het vinden van een nieuwe baan die passend is bij mijn kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen. Maar de belangrijkste verandering die ik na het doorlopen van de beide trajecten heb mogen ervaren is dat ik als persoon weer in mijn kracht sta. Ik weet wie ik ben en sta zelf weer aan het stuur.

 

Het lukt Douwe bewuste keuzes te maken na coaching bij Movum

Ik kwam bij Roelof terecht omdat ik een loopbaanvraag had. Ik had jaren in de financiƫle sector gewerkt en was daar wel helemaal klaar mee. Maar wat zou ik dan moeten doen? Deze vraag heeft me lang beziggehouden. Roelof heeft me hier op deskundige wijze mee geholpen door op de juiste momenten mij een spiegel voor te houden en door mij eerlijke diepgaande vragen te stellen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik door dit traject bewustere keuzes kan maken in wat ik wil, kan en waar mijn passie ligt. Daar komt blijkbaar een hele hoop durf bij kijken om dit goed uit te zoeken en ook dit stuk is door Roelof heel goed begeleid. Hij komt met praktische tips waar je eigenlijk meteen mee aan de slag kan en dit is voor heel veel dingen toepasbaar.

De betrokkenheid en oprechtheid van Roelof was in alles te merken en ik ben blij dat ik dit traject bij jou heb kunnen doen. Bedankt voor je deskundigheid!

De verwachting van Robert werd overtroffen

Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten en had ik een bepaald vooroordeel, dat ik het allemaal maar even moest zien. Gelukkig hebben de gesprekken met Ton mij handvatten gegeven voor de aankomende tijd.

Tijdens de gesprekken werd er veel gespiegeld, gepraat en gekeken naar mogelijkheden, hier kan ik nu mee verder en ben dan ook erg blij met het resultaat!

 

Het traject van Vincent werd een mooie reis.

Gecoached door Ton kon ik vorm geven aan mijn eigen proces toen ik mij wilde oriƫnteren op een volgende stap in mijn loopbaan. Ton stond mij bij met raad, daad en frisse perspectieven. Ton vraagt door, spiegelt scherp en is soms ook confronterend, maar altijd tactvol en met een fijn gevoel voor wat past en helpt. Het werd een mooie reis die na een paar onverwachte wendingen een mooi resultaat opleverde.

Jeroen kan verder met de persoonlijke inzichten na een coachingtraject bij Movum

Nadat ik wegens een reorganisatie boventallig werd mocht ik op zoek naar een aanbieder voor outplacement. Mijn keuze viel zonder twijfel op MOVUM. Al snel kreeg ik weer een plekje in de formatie en werd het outplacement omgezet in een coaching traject. Daar kijk ik met een goed gevoel op terug. Roelof heeft mij met zijn no-nonsense maar zeer deskundige en persoonlijke aanpak vele inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Overigens geldt dat voor het hele MOVUM-team: persoonlijk en professioneel, bedankt allemaal!

Het traject van Erik werd omgezet toen hij niet meer boventallig was.

“Wat begon als een Outplacementtraject werd, vanwege het niet meer boventallig zijn, al snel omgezet in een Persoonlijk Ontwikkelingstraject bij Movum (in mijn geval Roelof). Mijn positieve ervaring met Movum begon feitelijk reeds bij de allereerste binnenkomst. Een warme ontvangst (soms met hond), waar hartelijkheid de boventoon voert en je jezelf meteen thuis voelt.

De coachingsgesprekken met Roelof heb ik als zeer plezierig ervaren. Zijn directheid, no-nonsense houding, gevoel voor humor, scherpzinnigheid, positieve grondhouding, niet genoegen nemend met een antwoordje en dit gekoppeld aan zijn eigen (levens-)ervaring als coach en mens, hebben vaak mijn radertjes in mijn hoofd doen werken. Ik kan gerust stellen dat ik op bepaalde vlakken qua HR-advisering een mooie groei heb kunnen bewerkstelligen. Mijn dank aan Movum/Roelof is dan ook groot en ik gun het iedereen daarom eens in contact te komen, in welke vorm dan ook, met Movum.”