Referenties

Hieronder vind je korte berichten van onze klanten

Review Martijn Mollema (doorliep een coaching traject)

Hartelijk dank voor je hulp, adviezen en luisterend oor de afgelopen periode.

Ik heb er veel aan gehad!

Review Marjan van Delden (doorliep met haar team een salestraining)

Met zeven collega’s doorliepen we een salestraining van Roelof. Zijn opdracht: geef ons handvatten voor een optimale en effectieve marktbewerking. En dat deed ie! In alle zes trainingen heeft hij ons voorzien van tips en tricks, maar heeft hij ook laten zien hoe wij als individu én als team het beste uit ons zelf kunnen halen. Dikke dank!

Review Violette Wisch (doorliep een outplacementtraject)

In eerste instantie verwachtte ik van mijn outplacementtraject een scala aan testen en assessments, waar vervolgens ‘iets uit zou rollen’. Niets bleek minder waar, want juist door de persoonlijke aanpak en opdrachten werd ik perfect begeleid in mijn zoektocht naar wat ik kon en wilde en hoe ik dit het beste kon aanpakken. Met resultaat, want ik heb de volgende stap in mijn loopbaan gezet. Movum (Roelof) bedankt!

Review Judith Kalsbeek (doorliep een outplacementtraject)

Wat heb ik het als een geluk ervaren om door Ton te worden begeleid in mijn loopbaantraject. Hij wist zich goed af te stemmen op mijn persoon en mijn vraag. Ik voelde me veilig en uitgedaagd, want het was immers mijn traject.  Samen met de groep workshops een effectieve combinatie, ik ben geland!

Review Hans van der Zee (doorliep een outplacementtraject)

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alle steun, tips, begeleiding, psychologische bijstand en zaken die ik nu even vergeet te melden maar die er wel bij horen die ik van jou en Movum heb mogen ontvangen. Veel geleerd over mezelf en geleerd anders naar bepaalde zaken of situaties te kijken.