Gewoon duidelijke taal

Met burn-outachtige klachten kwam ik afgelopen jaar via mijn werkgever bij Roelof terecht. Wat me meteen aansprak is Roelofs eerlijke, oprechte benadering. Geen zweverige termen, gewoon duidelijke taal. Tegenover je zit iemand die je een spiegel voorhoudt en daarbij put uit zijn eigen ervaringen. Iemand die niet boven je staat, maar naast je.

Iemand die niet je probleem voor je oplost, maar wel –zoals hij het zelf eens zei- een kontje kan geven. Ervoor kan zorgen dat je weer op jezelf gaat vertrouwen en met je meedenkt. Op het moment dat ik bij Roelof kwam had mijn zelfvertrouwen een dieptepunt bereikt.

Ook was ik angstig, een behoorlijke handicap in een stressvolle baan. Ik voelde me een aansteller en eenzaam met die klachten. De gesprekken met Roelof hebben me geholpen de situatie te accepteren.

Roelof is geen alleskunner en daar is hij eerlijk in. Op een gegeven moment heeft hij me doorverwezen. Daar ben ik hem dankbaar voor en het versterkt mijn waardering voor zijn benadering. Die bewuste stap zetten had ik anders waarschijnlijk niet gedaan.

Inmiddels zit het traject bij Movum er voor mij gelukkig op. Het gaat veel beter met me, ik ben weer volledig én met heel veel plezier aan het werk. Gevoelsmatig is een blijvende verandering ingezet. De toekomst? Die zie ik met meer vertrouwen dan ooit tegemoet.

Leonie Sinnema (31), journalist

Wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over Movum en onze diensten of wil je een afspraak met ons maken?