Het Perspectief Onderzoek heeft het vertrouwen in mezelf versterkt

Was het mijn leeftijd? Een paar jaar geleden had ik een de sterke behoefte stil te staan bij de invulling van mijn werkzame leven. Het voelde als een moment om de balans op te maken. Waar sta ik nu? Wat zou ik nog willen doen? Ga ik me meer specialiseren of misschien toch eens heel wat anders?

Ik ben opzoek gegaan naar de mogelijkheden die er zijn mij te helpen een antwoord te vinden op deze vragen. Deze zoektocht bracht me bij Movum. In een verkennend gesprek met Roelof werd mij de mogelijkheid van een Perspectief Onderzoek geboden. De combinatie van zelfonderzoek, adviesgesprekken, psychologisch onderzoek en een gesprek met mijn werkgever sprak mij erg aan. De benadering van mijn vragen vanuit deze verschillende invalshoeken heeft voor mij het uiteindelijke rapport compleet gemaakt.

Hoe spannend ik het soms ook heb gevonden het onderzoek met mezelf aan te gaan, door de zeer ervaren begeleiding van Roelof (Movum) heb ik me hierin altijd gesteund gevoeld. Ik kijk dan ook met veel genoegen terug op dit traject. Het heeft me inzicht en bevestiging gegeven, het vertrouwen in mezelf versterkt. Zijn hiermee mijn vragen allemaal beantwoord? Voor nu zeker, het heeft me gebracht waar ik nu sta.

Merel Bijlsma, manager bij Gasunie

Wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over Movum en onze diensten of wil je een afspraak met ons maken?