Ik vind het inspirerend om met de Movum Academy verbonden te zijn

Het is een heel mooi idee om bijscholing en training aan te bieden, ook buiten de bekende kaders. Movum staat er voor open om andere soorten workshops, zoals die van mij, aan te bieden. Daarom vind ik het mooi en inspirerend om met de Movum Academy verbonden te zijn. Ook is het fijn dat de workshops kleinschalig en betaalbaar zijn. Een relatief kleine groep van maximaal acht personen geeft toch een andere dynamiek: iedereen krijgt op die manier voldoende aandacht, het gaat allemaal sneller naar de kern en is daardoor nog persoonlijker. Het aanbod van de Movum Academy is gevarieerd en sluit aan op wat er zoal speelt in organisaties, zowel bij leidinggevenden als op de werkvloer.

Voor mijn deelnemers en mijzelf is het verfrissend om de visie en ervaringen van mensen uit andere organisaties te horen. Je hoort niet alleen nieuwe dingen, maar ontdekt ook overeenkomsten. Het diverse aanbod aan trainingen is ook actueel en sluit aan bij de hedendaagse behoefte. Binnen de Academy zijn de mensen allemaal verschillend en toch past het naadloos bij elkaar. Ik vind het krachtig dat het niet alleen mensen van Movum betreft, maar ook mensen die zich hebben aangesloten die echt worden gezien als zakelijke partners.

Mijn hart gaat uit naar vitaliteit en energie, ik wil dit bereikbaar maken voor iedereen, op het werk en privé. Een bedrijf is gezond als de medewerkers gezond zijn. Door de huidige focus op efficiëntie (alles moet efficiënt) is het niet verbazingwekkend dat mensen uitvallen. De basis hiervoor is veelal ongezonde stress. Dit kost het bedrijfsleven en de maatschappij miljarden per jaar, zo blijkt uit onderzoek van TNO. Ook bij jonge mensen tot 35 jaar is er veel uitval. Er valt dus veel te winnen! Ik heb me bekwaamd in doeltreffende technieken om het welzijn te verhogen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik heb me gespecialiseerd in het helpen van mensen en organisaties bij het voorwaarden scheppen voor gemotiveerd en energiek werken. Dat geeft een grotere kans op duurzame inzetbaarheid van mensen.

Mensen en organisaties helpen op deze thema’s, door training of 1 op 1, maatwerk leveren, de Movum Academy biedt mij daarvoor extra mogelijkheden, daar maak ik graag nog lang deel van uit.

Meer weten over Lizz en haar werk? www.lizzrosie.com

Wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over Movum en onze diensten of wil je een afspraak met ons maken?