Met Movum is het gelukt de antwoorden op mijn vragen te vinden

Begin 2018 kwam ik via mijn toenmalig werkgever bij Movum terecht. Ik was flink vastgelopen en zat overspannen thuis. Mijn leidinggevende kende Roelof en heeft mij met Roelof in contact gebracht voor een coaching traject.

Tijdens dit traject heb ik veel over mezelf geleerd. Ik heb eerlijk naar mezelf leren kijken en ook naar mezelf in verhouding tot mijn omgeving. Dat was vaak verhelderend en ook vaak confronterend. De belangrijkste vragen die ik toen had waren, waar ligt mijn kracht en hoe zet ik deze in? En ligt mijn toekomst bij mijn huidige werkgever? Zo nee, waar dan wel?

Ik heb best veel tijd nodig gehad om de antwoorden op deze vragen te vinden, die tijd kreeg ik, daar ben ik Roelof erg dankbaar voor. Ik heb veel goede gesprekken met Roelof gevoerd (en ook met Gerda en Martha die mij altijd gastvrij ontvingen bij de balie). Roelof hielp mij onder andere door me bewust te maken van mijn momenten van de waarheid, dat zijn de momenten gedurende de dag dat ik de keuze had bij mezelf te blijven of mezelf te verloochenen. Ook heb ik via Movum een capaciteiten test gedaan, de uitkomst hiervan was voor mij erg verrassend. Nadat ik deze uitkomst kon plaatsen was deze voor mij erg waardevol.

Ik kwam tot de conclusie dat mijn toekomst niet bij mijn toenmalige werkgever lag en heb afscheid genomen van mijn werkgever en ben op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Niet veel later kwam de Corona ook in Nederland, hierdoor liep mijn zoektocht naar nieuw werk flinke vertraging op, tegelijk gaf het me tijd na te denken. De mogelijkheid ondernemer te worden trok al een poosje aan me en toen ik op een dag mijn schuur inliep vroeg ik me af waar ik nog op aan het wachten was. Ik ben direct met een ondernemersplan aan de slag gegaan en daarmee viel alles op zijn plek.

Mijn toekomst ligt in mijn eigen bedrijf, hierin kan ik de dingen combineren waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Hier repareer ik klokken, maak ik sieraden van natuurlijke materialen, ontwikkel ik mijn schrijversvaardigheden en ben ik beschikbaar voor root cause onderzoek (de zoektocht naar de oorzaak van een probleem of afwijking). Samen met Movum is het me gelukt de antwoorden op mijn vragen te vinden. Met deze kennis heb ik het bedrijf gecreƫerd wat perfect bij me past en waarmee ik de toekomst met vertrouwen en enthousiasme tegemoetzie.

Ieder die graag wil weten waar zijn of haar kracht ligt en hoe deze in te zetten kan ik Movum zeer aanbevelen als coach in deze zoektocht!

Anke Hartog (zelfstandig ondernemer)

Wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over Movum en onze diensten of wil je een afspraak met ons maken?