Feedback geven doe je zo

19 juni

door Jeroen Hof

“Waarom spreken we iets af als toch niemand zich eraan houdt?” Goeie vraag en daar ga ik graag met je over in gesprek. Inzoomen op het aanspreken van elkaar.
Hoe doe je dat nu goed maar ook hoe ontvang je dat? Diverse vormen van FeedBack en FeedForward komen aan bod en daar oefenen we mee. Plus de meerwaarde van goed luisteren, essentieel in een goed gesprek.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?
Een effectieve vorm van communiceren maakt jezelf effectiever in alles wat je doet. Zowel in de 1 op 1 gesprekken maar ook in je team en tegenover je team. Een lastig gesprek ga je straks met vertrouwen aan.
VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?
Primair voor de startende leidinggevende maar net zo goed voor de leidinggevende die zijn of haar skills op dit vlak wil aanscherpen.
WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?
Praktische handvatten voor een effectief gesprek. Met je collega, met je team, maar net zo goed voor in je privé-omgeving: overal toepasbaar. En een leidraad hoe je een aanspreekcultuur in je team kunt implementeren.
WIE BEN IK?
Mijn naam is Jeroen Hof, ik heb ruime ervaring als teamleider/-coach in het bedrijfsleven en ben inmiddels in de publieke sector werkzaam. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring als communicatietrainer. Ik werk graag vanuit de positieve, enthousiaste insteek met intrinsiek gemotiveerde deelnemers. Mensen, zon en muziek motiveren mij. En ik geloof in kennis delen. Zowel succeservaringen als valkuilen. Als je er maar van leert, want leren is groeien.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)