Inclusieve werving & selectie: het ontgrendelen van autistisch talent

22 mei

door Karel Jan en Lieke Schoutens

Benut het volledige potentieel van je organisatie door
deel te nemen aan onze workshop over ‘Inclusieve Werving & Selectie: Het ontgrendelen van autistisch talent.’ Tijdens deze workshop bieden wij jou inzichten en tools om tot een inclusieve werving- en selectieprocedure te komen.  In de huidige situatie vallen veel getalenteerde mensen met autisme buiten de boot, omdat de werving en selectie van veel organisaties onvoldoende op hen afgestemd wordt. Zonde, voor beide partijen. Wij helpen je toe te werken naar een organisatie waarin de unieke vaardigheden van autistische individuen optimaal worden benut.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Na de workshop ben je jezelf zich bewust van het potentieel en de talenten van werknemers met autisme. Je weet wat ervoor nodig is om hen aan te trekken en effectief in je organisatie in te zetten. Wij geven je inzicht in effectieve werving- en selectiemethoden die getalenteerde, autistische kandidaten een eerlijke kans geven. Hierbij kun je denken aan inclusieve vacatureteksten, proefplaatsingen en gesprekstechnieken.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Leidinggevenden, HR-medewerkers, belangstellende werknemers.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Op persoonlijk en professioneel vlak hebben wij gemerkt dat onnodig veel mensen met autisme thuis zitten of niet optimaal functioneren op hun werk. We zijn ervan overtuigd dat daar met kleine aanpassingen grote verschillen in gemaakt kunnen worden. Wij denken hierin graag met je mee.
WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Karel Jan en Lieke Schoutens, vader en dochter. Karel Jan is geestelijk verzorger, organisatiepsycholoog en begeleidt al 30 jaar mensen met levensvragen.
Lieke is omgevingspsycholoog, en ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Samen hebben wij een organisatieadviesbureau dat zich richt op neurodiversiteit op de werkvloer. Denk hierbij aan het toegankelijker maken van de werkomgeving voor mensen met ADHD, ADD, ASS en dyslexie.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)