Je doelen behalen met KATA Coaching

1 november

door Marrit de Groot

Als mens hebben we een verlangen naar voldoening en het gevoel dat we iets bijdragen. Het bereiken van zaken die je belangrijk vindt of je uitdagen is een manier om dit gevoel te ervaren. Als we geen doelen stellen, hebben we niets om naartoe te werken. Het stellen van doelen en het gestructureerd werken eraan kan je helpen je vaardigheden en je veerkracht te ontwikkelen. Van doelen stellen naar ze ook behalen is best een stap. Het gaat vaak om het aanleren van nieuw gedrag en nieuwe patronen, dit vraagt oefening. KATA-Coaching is een methode die je hierbij kan helpen.

In deze workshop leer je de basisprincipes van KATAcoaching, krijg je praktische tips en oefeningen om je concrete handvatten te bieden om KATA-coaching toe te passen. Of het gaat om persoonlijke doelen of zakelijke, met KATA-coaching krijg je grip op het behalen ervan.

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Met KATA-coaching leer je hoe verandering werkt in je brein en hoe je dat een beetje kan manipuleren. Je krijgt inzicht in de factoren die jouw voortgang (onbedoeld) in de weg kunnen staan. En hoe je hier effectief mee aan de slag kan zodat je focus is gericht op het realiseren van doelen en het proces dat daarbij hoort. Je leert stilstaan bij de waarde van leren in verandering en het belang van het behalen van kleine successen.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen die bezig is met zijn of haar eigen ontwikkeling en wel eens worstelt met het realiseren van doelen of werkt aan veranderingen in teams of organisaties. 

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

KATA-Coaching kan worden gebruikt om je leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen, omdat je beter begrijpt hoe je gedragsverandering kan beïnvloeden en effectief kan sturen op het realiseren van doelen.

WIE BEN IK?

Waarom gaat het altijd mis met goede voornemens, en hoe kan het dat in organisaties de meeste veranderprojecten gierend uit de bocht vliegen? Dat zijn vraagstukken die mij bezighouden. Ik ben Marrit de Groot, bij Movum sta ik voor je klaar bij vraagstukken op het gebied van effectiever worden.

Ik ben deskundig in verandermanagement en geïnspireerd door menselijk gedrag in verandering.

Ik help graag bij het creëren van aansprekende doelen, deze scherp maken en zorgen dat ze wel gehaald worden. Of het nu gaat om persoonlijke gedragsverandering of grote veranderingen in organisaties. Ik heb hiervoor mooie methodieken gevonden in de LEAN-filosofie die ik graag deel omdat ze zo eenvoudig en doeltreffend kunnen zijn.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)