LICHAAMSBEWUSTZIJN ALS TOOL VOOR BURN-OUT PREVENTIE

17 april

door Corry Conen

Deadlines op je werk, drukte thuis, to do lijstjes. Wie kent het niet? Stress ervaren we allen in meer of mindere mate. Stress op zich is geen probleem, chronische stress is dat wel. Veel organisaties kampen met een hoog ziekteverzuim als gevolg van chronische stressklachten en burn-out. Begeleiding is vaak curatief, terwijl voorkomen beter is dan genezen. Deze workshop is preventief en gaat in op wat jij zelf kan doen om goed voor jezelf te zorgen en chronische stress en burn-out te voorkomen. Lichaamsbewustzijn is daarbij essentieel. Je lichaam kent namelijk een wijsheid die we met ons hoofd niet kunnen bevatten. Durf je te luisteren, te voelen?

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

a deze workshop weet jij hoe je jouw ‘lichaamswijsheid’ kan benutten om goed voor jezelf te zorgen. Je leert hoe stress in je lijf werkt en wanneer stress chronisch kan worden, je leert ook de signalen van je lijf te voelen en te herkennen. Je leert de verschillende energiebronnen kennen en gebalanceerd te gebruiken. Je hebt meer inzicht in jouw persoonlijke stressoren en hoe je stress op een goede manier verwerkt. Dit leidt tot meer zelfinzicht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen, ontspanning, veerkracht, vitaliteit en energie.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD?

De workshop is bestemd voor leidinggevenden, teamleden, ondernemers/zelfstandigen  en hulpverleners en coaches die om uiteenlopende redenen een extra dimensie willen toevoegen aan hun luisterrepertoire. Omdat ik veel aandacht besteed aan non-verbale luistersignalen van jezelf en van de ander is deze workshop ook geschikt voor iedereen die unieke informatie over lichaamstaal wil ontvangen.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Naast gedegen theorie over de werking van stress en je zenuwstelsel, bied ik je praktische en lichaamsgerichte oefeningen die je lichaamsbewustzijn vergroten en helpen om stress goed te verwerken. Ik bied je een andere kijk op het menselijk lichaam en gezondheid en wil je in deze workshop laten ervaren dat je lichaam je veel te vertellen heeft, mits je bereid bent te luisteren.

WIE BEN IK?

Ik ben Corry Conen, lichaamsgericht en energetisch coach en trainer op het gebied van (lichaams)bewustzijn, energie, emotie en gevoel. Het is mijn missie om mensen te helpen aan een stevige(r) verbinding met zichzelf. En dat betekent: met hun lijf. De kracht en wijsheid van ons lijf, van ons gevoel, van energie en hoe we dat kunnen gebruiken om volledig tot ons recht te komen, dat fascineert me.

 

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)