MOVUM ACADEMY

WEGENS SUCCES VERVOLGD

De pilot van de Movum Academy in het afgelopen najaar is succesvol geweest. Deze bestond uit een serie workshops voor medewerkers en leidinggevenden. Op basis daarvan zijn we blij om aan te kondigen dat we ook het komende voorjaar weer workshops aanbieden én dat het aantal workshops waaruit je kunt kiezen is vergroot. Het gaat om laagdrempelige programma’s, ontwikkeld voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers.

Door het aanbieden van workshops verwachten we in staat te zijn jou en je collega’s in aanraking te brengen met relevante onderwerpen, zaken waar jullie iets mee kunnen. En dat zonder meteen een grote investering te doen in tijd en geld. Het is de bedoeling om de workshops kleinschalig te houden: maximaal acht deelnemers per keer. Ook houden we het tarief laag: € 200 exclusief btw per deelnemer per workshop.

Alle workshops vinden plaats op donderdagen, tussen 09:00 en uiterlijk 12:30 uur.

De inschrijving voor de workshops begint vandaag!
Wacht vooral niet te lang met jezelf of een collega aan te melden, want vol is vol. Mocht je onverhoopt achter het net vissen, geen zorgen! In de tweede helft van het jaar komen er ongetwijfeld nieuwe kansen. Laat het ons vooral weten als je behoefte hebt aan specifieke onderwerpen die nu nog niet aan de orde komen. Wij ontwikkelen met alle plezier programma’s op basis van wat gevraagd wordt in ‘de markt’.

De agenda

Piekprofielen op de werkvloer

22 juni 2023, door Karel Jan en Lieke Schoutens
Hoe zorg je ervoor dat mensen met piekprofielen hun bijzondere talenten kunnen gebruiken, zonder dat ze ten onder gaan aan de dingen waar ze minder goed in zijn?

Lees verder »
Waarom kiezen voor workshops van de Movum Academy?
  • Het geleerde in de workshops is altijd onmiddellijk toepasbaar in je dagelijkse praktijk.
  • Je hebt altijd te maken met zeer bevlogen trainers en docenten die hun onderwerp ‘ademen’.
  • Je maakt kennis met mensen uit andere organisaties en ‘takken van sport’.
  • Je krijgt altijd voldoende persoonlijke aandacht, er zijn nooit meer dan acht deelnemers tegelijk.
  • De investering in tijd en geld is laag, de opbrengst is hoog: je kunt altijd iets met het geleerde.
  • Er mag gelachen worden!
  • Je kunt kiezen uit onderwerpen die voor jou relevant zijn. Doe mee met eentje of met meer.
  • Van iedere workshop ontvang je een samenvatting van het behandelde met tips en adviezen.
  • Je kunt zelf invloed uitoefenen op het aanbod van de Movum Academy: geef aan wat je nodig hebt!
Informatie over de workshops en inschrijven

Op de pagina’s hierna vind je de volledige beschrijvingen van de workshops en informatie over de trainers en docenten. Zij staan allemaal in de startblokken om jou en de andere deelnemers te voorzien van nieuwe kennis en vaardigheden. Deze zijn zowel op je werk als daarbuiten toepasbaar, je kunt er meteen mee aan de slag!

Alle workshops vinden plaats in de trainingsruimte van Movum, Ubbo Emmiussingel 1a in Groningen. Als je in de stad Groningen woont, kom je lekker lopend of op de fiets. Als je buiten de stad woont en met het openbaar vervoer komt: Movum bevindt zich op loopafstand van het Hoofdstation Groningen. Kom je met de auto, kun je parkeren in diverse parkeergarages in de buurt.

Alle workshops beginnen stipt om 09:00 uur, je bent welkom vanaf 08:30 uur voor een kop koffie of thee. De workshops eindigen om uiterlijk 12:30 uur. Je kunt er zeker van zijn dat de trainers en docenten zich aan de eindtijd houden, zodat de rest van je agenda niet in de knel komt. Uiteraard kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere workshops, door contact op te nemen met het OfficeManagement van Movum. Dat kan per telefoon (050 – 360 48 30) of per e-mail  (officemanagement@movum.nl). Wil je jouw contactgegevens (telefoon en e-mail) en facturatiegegevens doorgeven? Dan verzorgt het OfficeManagement de rest voor je! Je krijgt van ons de garantie dat de workshop van jouw keuze doorgaat, tenzij de docent of trainer door ziekte niet beschikbaar is. Maar geen zorgen: in dat geval zoeken we zo snel mogelijk een alternatieve datum.

De mensen van de Movum Academy heten jou van harte welkom. We gaan er met ons allen een mooie ervaring van maken. Graag tot snel!