Technologie de baas(?)

29 november

door Roelof Oldenburger

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder onze moderne communicatiemiddelen. We beschikken vrijwel allemaal over een smartphone en een laptop, zodat we plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. Natuurlijk is het fijn om ‘anytime anywhere’ te kunnen werken, maar voor velen is dit verworden tot ‘everytime everywhere’. Doordat we altijd online zijn, lijkt het wel alsof we ook altijd aan moeten staan. Je zou toch maar eens iets missen, of niet snel genoeg kunnen reageren. Laten we het maar toegeven: we zijn verslaafd aan onze mobiele apparaten. Hoe komen we daar nu weer van af?

WAT KAN DEELNAME JOU OPLEVEREN?

Heel kort gezegd: ‘peace of mind’. Of anders verwoord: door deelname aan deze workshop krijg je inzicht in hoe onze moderne communicatiemiddelen jou verhinderen om je beste werk te doen. Je leert hoe je als het ware je brein ont-ketent van je verslaving aan je laptop en je telefoon. Dat doe je niet alleen door het leren van slimme timemanagement trucs, maar vooral door te begrijpen hoe je verslaving aan voortdurend online zijn eigenlijk werkt. Zodat jij weer de baas wordt over je handige apparaten, in plaats van andersom.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen die worstelt met de voortdurende schreeuw om aandacht van e-mails, whatsapp berichten, meldingen van social media en nieuwsapps. Zaken die ons verhinderen onafgebroken aan belangrijke zaken te werken en die ons doen geloven dat we dit alleen nog door multitasking kunnen oplossen.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?

Ik heb een schat aan ervaring als het gaat over persoonlijke effectiviteit. Sinds 1998 houd ik me met dit onderwerp bezig, dit is ooit begonnen met de constatering dat ik een workaholic was. Door mijn eigen belevenissen en de verhalen van de mensen met wie ik heb mogen werken, waaronder talloze deelnemers aan trainingen en workshops, kan ik steeds beter mensen helpen bij het loskomen van ongezonde gewoontes in
het werk.

WIE BEN IK?

Ik ben Roelof Oldenburger, oprichter en mede-eigenaar van Movum. Als mensen mij op een feestje vragen wat voor werk ik doe, dan is mijn antwoord dat ik mensen train en coach. Ik doe dit op een confronterende, maar respectvolle manier door mensen te helpen zichzelf spiegels voor te houden. Als je echt in de spiegel durft te kijken, dan ga je zien wat gezien moet worden, daarvan ben ik voor 100% overtuigd. Mijn zuurstof is het helpen van mensen in hun ontwikkeling, dus ook van jou als jij dat wilt.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, of door contact op te nemen met OfficeManagement van Movum (050-3604830)